مشاهده مطلب

      ۰۸ فروردین ۱۳۹۶      ۰             13162      اخبار معدن   Print This Post Print This Post

۱۲ برنامه اولویت دار ایمیدرو در سال ۹۶

سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران 12 برنامه اولویت دار را در سال 96 پیگیری می کند. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، مهدی کرباسیان رئیس هیات عامل ایمیدرو ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: از جمله اولویت ها و سیاست های ایمیدرو در تدوین برنامه های سال 96 شامل «رشد تولید با توجه به فرصت به وجود آمده در رشد قیمت های جهانی»، «تحقق کامل منابع مالی متعهد شده در قراردادهای استخراج- فروش از طرف مشارکان»، «قرار گیری طرح های قابل افتتاح سال 1396 در اولویت تخصیص منابع داخلی سازمان» و «تدوین بسته های تامین مالی پایدار برای همه طرح های توسعه ای در دست اجرا با هدف به حداقل رسیدن وابستگی آنها به منابع داخلی ایمیدرو» است.

وی ادامه داد: همچنین «افزایش انضباط مالی سازمان و رشد عملکرد دریافت مطالبات در سال ۱۳۹۶»، «محدود شدن تعهدهای مالی جدید در بخش توسعه منوط به تکمیل مطالعات و اخذ مصوبه کمیته سرمایه گذاری»، «اقدام لازم برای تامین منابع مالی مورد نیاز فعالیت های اکتشافی از محل منابع بخش خصوصی» و «برنامه ریزی اجرای قانون برنامه ششم حداکثر ۲ ماه بعد از ابلاغ قانون و پیوست های آن»، از دیگر برنامه های اولویت دار ایمیدرو در سال ۹۶ است.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به اینکه «ارتقای وضعیت ایمنی، محیط زیست و کیفیت در واحدهای عملیاتی» از جمله برنامه های اصلی ایمیدرو در سال آینده است، تصریح کرد: شرکت های تحت پوشش ایمیدرو طی سال های گذشته همواره ضوابط ایمنی، بهداشت و محیط زیست را مد نظر قرار داده اند و این موضوع در سال ۹۶ نیز تداوم خواهد داشت.

وی ادامه داد: «افزایش نظارت سازمان بر عملکرد شرکت های صدر اصل ۴۴، طرح های واگذار شده و نیز وظایف ستادی واگذار شده»، «ساماندهی و توسعه فعالیت های توانمندسازی بخش هایی نظیر صندوق بیمه، آموزش و پژوهش و نیز «ارتقای کیفیت و توسعه منابع انسانی» جزو این برنامه هاست.

کرباسیان خاطرنشان کرد: برنامه های یاد شده، به شرکت های تحت پوشش ایمیدرو ابلاغ شده است. همچنین این برنامه ها در راستای استراتژی های سازمانی ایمیدرو شامل «توسعه اکتشافات معادن در مناطق و حوزه های پر ریسک»، «توسعه معادن، زنجیره پایین دستی آن و زیرساخت های مربوطه در مناطق محروم»، «توسعه زنجیره ارزش فلزات اساسی دارای مزیت رقابتی و معادن با فناوری ویژه و نوین»، «ارتقای بهره وری، افزایش رقابت پذیری و ارتقای هم افزایی بخش معدن و صنایع معدنی، توسعه دانش»، «پژوهش کاربردی و فناوری های نوین در بخش معدن و صنایع معدنی»، «توسعه سرمایه گذاری بخش خصوصی در معادن و صنایع معدنی و زیرساخت های مربوطه،» «بازاریابی استراتژیک و توسعه بازار» و «توسعه منابع انسانی بخش معدن و صنایع معدنی» است.

منبع : پایگاه خبری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صتایع معدنی ایران ( ایمیدرو )

 دیدگاههای کاربران

  1-  دیدگاهها پس از تایید مدیر سایت نمایش داده می شوند.
  2-  از ارسال دیدگاههای تکراری و حاوی توهین به حزب یا گروه خاصی پرهیز گردد.

عبارت زیر را تکمیل کنید: