به گزارش ایرنا از پایگاه خبری مدیکال نیوز، آجیل حاوی مقادیر زیاد اسیدهای چرب غیر اشباع، فیبر، ویتامین E، فولات و مواد معدنی همچون پتاسیم، کلسیم و منیزیم است.
مطالعات جدید نشان میدهد مصرف آجیل میتواند خطر بروز بیماریهای مزمن را کاهش دهد، براساس یافتههای این تحقیقات، مصرف منظم آجیل بر سلامت متابولیک موثر است و میتواند منجر به کاهش وزن شود، از آنجا که دیابت نوعی بیماری مربوط به سوخت و ساز است، مصرف یک رژیم متعادل از آجیل میتواند خطر بروز بیماریهای قلبی را در افراد مبتلا به دیابت کاهش دهد، البته مصرف آجیل باید تحت نظر پزشک باشد چرا که میتواند منجر به افزایش گلوکز خون شود.
این مطالعه که با بررسی بیش از ۱۶ هزار بزرگسال و توسط محققان مدرسه بهداشت عمومی هاروارد در بوستون صورت گرفته، نشان میدهد آجیلهای درختی مانند بادام و گردو برای افراد مبتلا به دیابت مفیدتر است.
طبق نتایج این تحقیق، هستند. احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی در بیمارانی که در طول هفته پنج واحد آجیل مصرف میکنند، ۱۷ درصد کمتر از بیمارانی است که آجیل نمیخورند، همچنین میزان مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی در این افراد ۳۴ درصد کمتر است.
محققان احتمال میدهند مصرف آجیل از طریق کنترل فشار خون، قند خون، کاهش التهاب، افزایش متابولیسم چربی و افزایش عملکرد دیواره سلولی در سلامت قلب و عروق موثر باشد.
بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت بیش از ۴۲۵ میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا هستند؛ اکثر این آمار به دیابت نوع ۲ اختصاص دارد که به راحتی با فعالیت بدنی منظم و رژیم غذایی سالم قابل کنترل است.
دیابت به علت ناتوانی بدن در تولید یا مصرف انسولین به وجود میآید. انسولین مادهای است که توسط لوزالمعده تولید میشود و نقش آن استفاده از قند به عنوان عظیمترین منبع انرژی بدن است.
قند خون بالا به مرور زمان بر تمام ارگانهای بدن تاثیر میگذارد و به بیماریهای قلبی، سکته مغزی، نارسایی کلیه، نابینایی، ناتوانی جنسی و عفونتهای منتهی به نقص عضو منجر میشود.
نتایج این مطالعه در نشریه American College of Cardiology منتشر شده است.
2- از ارسال دیدگاههای تکراری و حاوی توهین به حزب یا گروه خاصی پرهیز گردد.