مشاهده مطلب

      ۲۱ بهمن ۱۳۹۸      ۰             18297      اخبار اصلی   Print This Post Print This Post

لذت شیرینی ایام دهه فجر با برگزاری مسابقه کیک و ژله در مجتمع

به مناسبت دهه مبارک فجر، سومین دوره مسابقه مهارت شیرینی پزی با حضور بانوان شاغل و همسران پرسنل مجتمع معادن سنگ آهن فلات مرکزی در هتل عملدار بافق برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مجتمع؛ همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، سومین دوره مسابقه مهارت شیرینی پزی در دو رشته تهیه کیک و ژله ویژه بانوان شاغل و همسران کارکنان مجتمع معادن سنگ آهن فلات مرکزی با حضور مدیران مجتمع و جمعی از پرسنل و خانواده آنان در هتل علمدار برگزار شد.

گفتنی است در این دوره از مسابقه که با استقبال خوب همکاران و همسران پرسنل مواجه بود، بیش از ۳۰ نفر از بانوان شاغل و همسران پرسنل ثبت نام نموده و بیش از ۴۰ نوع انواع کیک و ژله توسط شرکت کنندگان ارائه شد که هیئت داوران پس از بررسی و ارزیابی نفرات برگزیده را به شرح ذیل مشخص نمودند.

تهیه کیک :

نفر اول: سرکار خانم صدیقه داوودیان ( همسر کارمند) با کد icep-108

نفر دوم : سرکار خانم زینب ابوالحکیمی (کارمند) با کد icep-100

نفر سوم: سرکار خانم اکرم السادات میرحسینی ( همسر کارمند) با کد icep-126

 

تهیه ژله:

نفر اول : سرکار خانم شهناز دهقان ( همسر کارمند) با کد icep-110

نفر دوم: سرکار خانم الهه ترک دهجی ( همسر کارمند) با کد icep-104

نفر سوم : سرکار خانم سمانه عباس زاده ( همسر کارمند) با کد icep-117

 

گفتنی است بنا به اظهارات داوران این دوره از مسابقات، یک دوره آموزش تهیه ژله بصورت رایگان از سوی داوران مسابقه به نفر چهارم این دوره سرکار خانم فاطمه جعفری ( همسر کارمند) به عنوان هدیه اختصاص داده خواهد شد.

 

 دیدگاههای کاربران

  1-  دیدگاهها پس از تایید مدیر سایت نمایش داده می شوند.
  2-  از ارسال دیدگاههای تکراری و حاوی توهین به حزب یا گروه خاصی پرهیز گردد.

عبارت زیر را تکمیل کنید: