به گزارش شبكه اطلاعرساني توليد و تجارت ايران (شاتا)؛ « مهندس محمدرضا نعمت زاده » در اين نشست گفت : اعتقاد ما بر اين است كه بايد با تغيير روشهاي توليد، توجه به پيشرفت فيزيكي طرحها ، رصد به موقع وضعيت طرح و واگذاري طرحها به پيمانكاران اهليتدار فني توجه نمود.
وي افزود: براي تأمين منابع مالي طرحها نميبايست فقط به منابع بانكي و صندوق توسعه ملي چشم دوخت بلكه با اتخاذ تدابيري نظير توزيع اوراق مشاركت، جذب سرمايه گذاريهاي خارجي و .. طرح را جلو برد.
به گفته مهندس نعمت زاده؛ ايران براي توسعه ، بايد با اصلاح روشها و بهبود سيستمهاي توليد اقدام نمايد.
وزير صنعت، معدن و تجارت در بخش ديگري از سخنان خود گفت: براي رفع موانع توليد طرحهاي ۷ گانه فولادي ميبايست ضمن بهره گيري از تجربيات واحدهاي احياء و ذوب فولاد؛ راههاي ميانبر و سريعتري را براي حصول نتيجه اتخاذ كرد.
وي با ابرازنارضايتي از پيشرفت فيزيكي برخي از طرحهاي فولادي گفت: اين طرحها با تغيير روش ،سرعت بيشترعقب ماندگيهاي خود را جبران كنند.
مهندس نعمت زاده در ادامه تصريح كرد: در تكميل طرحهاي نيمه تمام فولادي، تعامل و همافزايي ميان مشاورين، پيمانكاران و كارفرمايان ضرورت دارد.
بر پايه اين گزارش در جلسه بررسي وضعيت طرحهاي فولادي كشور كه با حضور وزير صنعت، معدن و تجارت، رييس سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران، معاون برنامه ريزي و مجريان و صاحبان طرحهاي ۷ گانه فولادي شامل: طرح فولاد شادگان، سفيد دشت، ميانه ، نيريزي، قائنات، بافت و سبزوار برگزار شد هر كدام به طور جداگانه به بيان مشكلات، كمبودها ، نواقص در اجراي طرحهاي خود پرداخته و راهكارهاي عملي را براي خروج از وضعيت موجود از مهندس نعمتزاده خواستار شدهاند.
2- از ارسال دیدگاههای تکراری و حاوی توهین به حزب یا گروه خاصی پرهیز گردد.